Man dör inte av stress: man slutar bara att leva - om utmattningssyndrom (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (142.4 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
EvaMaria Oria
Utgivningsdatum
2020-04-16
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726468724
Man dör inte av stress: man slutar bara att leva - om utmattningssyndrom (ljudbok)

Man dör inte av stress: man slutar bara att leva - om utmattningssyndrom (ljudbok)

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-04-16

Styckköp

99
Ladda ned

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Lever du i en tillvaro där stress tycks vara den ständige följeslagaren? Är du, har du varit eller ligger du på gränsen till att bli sjuk?

Det här är boken som Selene Cortes önskar funnits tillgänglig när hon blev sjuk. Den är inte bara ett ovärderligt verktyg för dig som drabbats av utmattningssyndrom, utan även för anhöriga och de som i sitt arbete kommer i kontakt med sjukdomen. Selene utgår ifrån sina egna erfarenheter och berättar på ett personligt sätt om den sjukdom som kommit att prägla stora delar av hennes liv. Om långtidssjukskrivningarna och utanförskapet och ångesten och rädslan för att inte komma tillbaka.

Selenes personliga berättelse varvas med ord från psykiatrikern Marie Åsberg, som från ett kliniskt perspektiv talar om diagnostik, symptom och behandling. Dessutom avslutas boken med en lista över "saker du inte måste" och ett formulär som kan hjälpa dig få en bild av ditt nuvarande tillstånd.

Selene Cortes är en föreläsare, utbildare och konsult som på olika sätt arbetar med psykisk ohälsa. Marie Åsberg är en internationellt ansedd psykiatriker och senior professor.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Man dör inte av stress: man slutar bara att leva - om utmattningssyndrom. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Mycket bra
    -, 19 april 2020

    Den Bästa bok jag läst om utmattningssyndrom. Rekommenderar verkligen den.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna

  • Psykiatri

    Jörgen Herlofson, Lisa Ekselius, Anders Lundin, Björn Mårtensson, Marie Åsberg

    I den här grundligt reviderade utgåvan av Psykiatri skriver närmare 50 författare - de flesta läkare och psykologer - om sina specialområden, och boken fyller högt ställda krav på vetenskaplig sakkunskap. I och med omarbetningen har ett tiotal nya...