Inte mitt problem (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-09-23
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726506969
Inte mitt problem (e-bok)

Inte mitt problem E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2020-09-23
73
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"Svaret på vad de flestas problem är var förvånansvärt enkelt. Andra människors existens."

Det eviga mellanbarnet som ingen riktigt bryr sig om. Precis så har hela livet varit för Amalia. Hon har försökt hävda sig genom karriärvalen - först massös, sedan terapeut - utan att hitta rätt. Men i en session med en patient får hon plötsligt sitt livs idé. Varför försöka ändra på sig själv, när det är andra som är problemet? Och tänk om det fanns någonstans att skicka det där problemet som inte själv har vett att söka hjälp?

När Amalias gamla kurskamrat Filippa blir invigd i affärsplanen är hon till en början skeptisk. Att lura folk till en övervakad tvångsbehandling måste ändå ligga längst ut i gråzonens mörkaste kant. Men om det blir den succé som Amalia utlovat så har hon inte råd att låta bli - och snart är fyra intet ont anande personer på väg till den lyxiga spaanläggningen på Gotland, och sitt livs obehagligaste överraskning ...

Lisa Westerlund är en svensk författare och marknadschef från Vallentuna. Hon skrev sin första bok år 2013 och vann året därpå tidningen Mamas stora författartävling.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lisa Westerlund