Nästan levande (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (381.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Anna Godenius
Utgivningsdatum
2020-05-12
Förlag
Saga Egmont
Översättare
Anna Mathilda Gilham
ISBN
9788726520835
Nästan levande (ljudbok)

Nästan levande (ljudbok)

(10 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-05-12

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Evi Calibano är inte som andra flickor i den italienska landsby hon kommer från. Hon blir till efter en tragedi i andra världskrigets skugga och hon kan inte lära sig läsa som andra barn. Men Evi har en dold talang, som många år senare kommer att göra hennes familj både förmögen och olycklig.

Släkten Calibano hemsöks av en mörk, våldsam hemlighet. Står den att finna i Evis barndom? Eller går den att spåra ändå tillbaka till förhistorisk tid, till en förbannelse som sträcker sig till en av de allra första människorna?

"Nästan levande" är en välskriven och spännande roman om en familjs mörka hemligheter.

Merete Pryds Helle är en av vår generations största nordiska berättarkonstnärer. Hon blev senast mångfaldigt prisbelönad för romanen Folkets skönhet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Merete Pryds Helle

  • Folkets skönhet

    Merete Pryds Helle

    1930-tal. Marie växer upp på en fattig gård i Langeland på den danska landsbygden. Barnen är många, pengarna är få och vardagen våldsam. Andra världskriget ändrar allt i tillvaron, de fattiga blir ännu fattigare, men för Marie kommer förändringen ...

  • Nora

    Merete Pryds Helle

    Nora Helmers utveckling från en undergiven docka i ett förljuget äktenskap till en kvinna som går sin egen väg (genom att gå sin väg), sker i tre akter: från det på ytan idylliska julpyntet, över avslöjandet som förfalskare, den vilda tarantellada...