Tomhetens triumf (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (312.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Sebastian Karlsson
Utgivningsdatum
2020-07-13
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726539530
Tomhetens triumf (ljudbok)

Tomhetens triumf (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-07-13

Styckköp

101

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
omvärlden. En dag dyker det upp en man i byn, han framträder ur dimman som ett spöke och Tjurkas liv tar en drastisk vändning. Mannen, en rysk KGB-överste, adopterar Tjurka och för honom till Moskva och senare Berlin för att uppfostra pojken till en avbild av sig själv. Tjurka växer upp vilsen och ifrågasättande, ständigt flyttande, tills han till sist finner sig i USA. Illusionen om drömtillvaron i möjligheternas land går i tusen bitar och Tjurka finner sig i en farlig och tvivelaktig tillvaro till sina sista dagar ...

"Tomhetens triumf" är den föräldralösa pojken Tjurkas halsbrytande memoarer, vilka han skriver medan han väntar i limbo på helvetet. Den tryckta utgåvan av boken är utgiven på förlaget Ekström & Garay.

Reidar Jönsson (1944-) är en svensk regissör, dramatiker och författare. Han debuterade som författare 1969 med boken "Endast för vita", och efter att ha publicerat ytterligare tre framgångsrika böcker var han erkänt etablerad som författare och dramatiker. 1983 fick Reidar sitt internationella genombrott med boken "Mitt liv som hund" som filmatiserades 1985.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Reidar Jönsson