Struggling love (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Burt Kobbat
Utgivningsdatum
2020-11-30
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726555271
Struggling love (e-bok)

Struggling love E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2020-11-30

Styckköp

101

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
I två minuter fylls rummet av musik av okänd härkomst. Burt Kobbat lyssnar med örat på spets. Ljudet tynar ut och Kobbat skakar på huvudet. 'Bara en dålig poplåt.'

Burt Kobbat är reportern som också, förutom att gräva efter sanningen, blir flankerad av Victoria Beckham på filmpremiärer. Burt är i Köpenhamn för röda mattan-premiär av Disneys senaste storfilm när han blir vittne till ett mord. På mordplatsen hittas ett magnetofonband och innehåller ett ensamt ljudspår. Ihärdiga rykten säger att det är en gammal Beatlesinspelning, men som aldrig har skett i fall man ska tro offentligheten.

Hemligheten som ligger sig gömd mellan stroferna sätter igång en jakt på mördaren hela vägen från Skandinavien till amerikanska södern.

Staffan Bruun, född 1955 i Helsingfors, är en finlandssvensk författare och journalist. Han har tidigare varit korrespondent för både Aftonbladet och Expressen och har mottagit Snöspaden och Topeliuspriset, båda för sitt journalistiska arbete. Som skönlitterär författare har han bland annat skrivit en rad populära deckarromaner om Journalisten Burt Kobbat.

Serien om Burt Kobbat följer stjärnreportern och böckerna utspelar sig i framtiden. De är thrillers som går i satirens tecken och oftast handlar om ämnen tagna direkt från löpsedlarna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Staffan Bruun