Kappsäck full med pengar (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Antonio Sallinen (del 2)
Utgivningsdatum
2020-11-23
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726555288
Kappsäck full med pengar (e-bok)

Kappsäck full med pengar E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2020-11-23
101
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Antonio Sallinen har precis klivit av flyget på Helsingfors-Vanda flygplats. Han märker, till sin stora förtret, att han har fått med sig fel resväska. När han öppnar väskan rinner dock all tidigare irritation av honom. Istället stirrar en miljon euro honom rätt i ansiktet. Någonstans i bakhuvudet förstår han att fyndet kommer att få stora konsekvenser. Ganska snart inser han också att någon, någonstans måste sakna pengarna. Men vad kan han göra åt det? Man lämnar faktiskt inte tillbaka en miljon euro bara sådär...

Det dröjer inte länge förrän en snarlik katt och råtta-jakt tar sin början och det visar sig att vissa är beredda att göra precis vad som helst för att få tag på pengarna.

Staffan Bruun, född 1955 i Helsingfors, är en finlandssvensk författare och journalist. Han har tidigare varit korrespondent för både Aftonbladet och Expressen och har mottagit Snöspaden och Topeliuspriset, båda för sitt journalistiska arbete. Som skönlitterär författare har han bland annat skrivit en rad populära deckarromaner om journalisten Burt Kobbat.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Staffan Bruun