Skuggor från det förflutna (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Otto Wester
Utgivningsdatum
2020-10-14
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726555325
Skuggor från det förflutna (e-bok)

Skuggor från det förflutna E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2020-10-14

Styckköp

101

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Journalisten Carina Karlsson har just separerat från sin man, kommunalpolitikern Leonard Frisk. Hon flyttar ut på landet och bor plötsligt granne med Vidaholms slott. Familjen von Syding är trevlig mot sin nya bekantskap och den gamla baronen ställer upp på att bli intervjuad inför ett reportage om slottet. Men ju djupare Carina gräver desto mer kommer fram, och det är inte fina saker. Det finns saker som omgivningen vill ska förbli begravda. Snart är Carina Karlsson så djupt involverad att kanske inte ens Otto Wester och Vidaholmspolisen kan rädda henne. För Otto Wester står också kärleken på spel.

Författarduon Åke Bjurhamn och Kerstin Ryderstedt deckardebuterade 2007 och har skrivit sedan dess. Skrivsamarbetet kom igång efter en kurs i att skriva deckare på Fridhems folkhögskola. Duon är bosatt i Norrköping, och böckerna om Otto Wester har stundtals gått som följetong i Folkbladets söndagstidning. Åke Bjurhamn är även konstnär och jazzmusiker.

Den mat- och jazzintresserade detektiven Otto Wester har vigt sitt liv åt att utreda brott, vilket han gör både inom Vidaholmspolisen och privat. När han inte löser mordgåtor tar han gärna ett glas genever.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna