Gökotta och göken gol i söder (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-10-07
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726555363
Gökotta och göken gol i söder (e-bok)

Gökotta och göken gol i söder E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2020-10-07

Styckköp

73

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Otto Wester börjar känna sig hemma i Norrköping och med arbetet på detektivbyrån. Dessan, hans medhjälpare, är också mycket kompetent. Men han saknar vännerna i Vidaholm och bestämmer sig för att bjuda in medlemmarna i jazz- och matlagningsklubben Matvraken till en helg i sin sommarstuga. Frågan är dock hur "goda" de goda vännerna är. I gruppen finns både svartsjuka och ouppklarat drama. När byrån får ta emot anonyma hotbrev börjar Otto Wester och Dessan bli misstänksamma. Brott begås, och plötsligt är Otto Wester själv bland de misstänka.

Författarduon Åke Bjurhamn och Kerstin Ryderstedt deckardebuterade 2007 och har skrivit sedan dess. Skrivsamarbetet kom igång efter en kurs i att skriva deckare på Fridhems folkhögskola. Duon är bosatt i Norrköping, och böckerna om Otto Wester har stundtals gått som följetong i Folkbladets söndagstidning. Åke Bjurhamn är även konstnär och jazzmusiker.

Den mat- och jazzintresserade detektiven Otto Wester har vigt sitt liv åt att utreda brott, vilket han gör både inom Vidaholmspolisen och privat. När han inte löser mordgåtor tar han gärna ett glas genever.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna