Döden på Lindsön (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (127.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Juliana Johansson (del 2)
Inläsare
Helena Lewin
Utgivningsdatum
2020-07-21
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726568608
Döden på Lindsön (ljudbok)

Döden på Lindsön (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-07-21

Styckköp

73

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Livet är numera hektiskt för Juliana Johansson, EU:s enda fredsminister. Efter att ha överlevt ett mordförsök så är den stundande semestern vid barndomens sommarställe i Kårtorp ett efterlängtat avbrott i stressen. Där ska de njuta av varandra - hon och hennes älskade Veronica. Inget ska få komma i vägen.

Bara någon dag efter ankomsten till Kårtorp blir Juliana påmind om det olösta mord som skakade samhället på 50-talet. Man misstänkte alltid att det var riksdagsmannen Anderberg som mördat sin unga älskarinna, men inget kunde någonsin bevisas. Juliana och Veronica kan inte hålla sig - de måste nysta vidare i historien. Men knappt har de påbörjat sina efterforskningar förrän deras vän försvinner spårlöst och det börjar dyka upp hotfulla brev, adresserade till Juliana. Någon i bygden vill verkligen att hon ska åka därifrån - men vem? Och har personen rätt i att hennes egen familj hyser hemligheter kring mordet på Lindsön?

"Döden på Lindsön" är den fristående fortsättningen på "Fredsdrottningen".

Klas Corbelius är en svensk författare bosatt i Norrköping. Han är en flitig skribent inom olika forum, och har vid flera tillfällen medverkat i olika typer av antologier. Hans debutroman "Fredsdrottningen" utkom år 2017.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Klas Corbelius

  • Fredsdrottningen

    Klas Corbelius

    Juliana sitter i riksdagen för Socialdemokraterna. Hennes dagar präglas av en oändlig kamp med att genomföra lagändringar mot svensk vapenexport. Men hennes idéer skapar stora sprickor inom partiet, och möter motstånd utanför. En dag träffar hon e...