Hämnden tar aldrig slut (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (253.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Kommissarie Göte Granlund (del 1)
Inläsare
Dan Bratt
Utgivningsdatum
2020-06-18
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726571110

Hämnden tar aldrig slut Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok,  Svenska, 2020-06-18

Styckköp

119
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Göta Hovrätt dömer Inga-Lill till två års fängelse, som följd av hennes inblandning i en smugglarliga. Ett misstag som ledde till hennes förlamning när ligan försökte ta livet av henne med hjälp av saringift. Hon hade tur, men hennes pojkvän klarade sig inte. Men nu, ett år senare och med en dom hängande över sig försöker hon gå vidare. Vad ingen vet är att Inga-Lill sitter på en hemlighet som kan förändra allt. Något hon inte ens berättat för systern Katarina, trots att de smider hämndlystna planer tillsammans.

När en av Inga-Lills personliga assistenter omkommer i en mystisk olycka blir det startskottet på en rad obehagliga händelser. Det visar sig nämligen att flera personer i hennes närhet döljer sina egna mörka hemligheter. Med polis Göte Granlunds idoga arbete är det bara en tidsfråga innan allt kommer upp till ytan. Frågan är bara hur många liv som riskerar att gå till spillo under tiden...

Jan-Åke Sallermo är en svensk författare av kriminal- och spänningsromaner. Hans debutroman 'Misstankar ombord S/Y Vinjett' utkom år 2013.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jan-Åke Sallermo

  • När ingen vet

    Jan-Åke Sallermo

    Boken, När ingen vet, vill fånga upp det faktum att när tillfälligheterna samarbetar så blir det omöjligt att nå sanningen men visst kan man finna sannolikheten. Svenska vapen når världsmarknaden på olagligt sätt, så här gäller det att nysta upp.

  • Harmynten

    Jan-Åke Sallermo

    En spännande roman där många samhällsproblem kommer till tals Mobbing, hat, främlingsfientlighet, rädsla, och naturligtvis kärlek. Flera mord till synes i vansinnighet, hopar sig. Göte Granberg börjar nysta i morden och snart nog anas en huvudlinj...