Förbjudna platser: Kollegan (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (16.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
LUST
Inläsare
Gabrielle Andersson
Utgivningsdatum
2020-08-13
Förlag
LUST
ISBN
9788726580693
Förbjudna platser: Kollegan (ljudbok)

Förbjudna platser: Kollegan (ljudbok)

(1 röst)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-08-13

Styckköp

19

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
"Nataniel lutar hakan mot min högra axel, sedan för han undan min hand som lekte med bröstvårtan - och tar över platsen. Han kupar händerna runt båda brösten, väger dem och börjar massera."

På den lilla reklambyrån i Uppsala pyser spänningen mellan Emilie och Nataniel. De utgör ett kreativt team och ingen kan leverera så grymma idéer som de. Deras jargong är hård men pikarna är bara en fasad - i själva verket hyser de starka känslor för varandra, trots att ingen av dem vill erkänna det. Men ensamma i mötesrum B, stärkta av det insmugglade vinet, blir stämningen plötsligt en annan. Sakta börjar de tänja på gränserna och snart går det inte längre att blunda för verkligheten.

Vanessa Salt är en pseudonym för ett författarpar som lever någonstans i Mellansverige. Vanessa finner inspiration till berättelserna på sina många resor jorden över, där heta exotiska platser ger näring till hennes erotiska fantasier. Hon skriver lättsamt och med humor om passionen som kan uppstå när man minst anar det.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Vanessa Salt