Eteenpäin, Gloria! (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Antal sidor
197
Utgivningsdatum
2020-11-18
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726581096
Eteenpäin, Gloria! (e-bok)

Eteenpäin, Gloria! (e-bok)

E-bok (EPUB), Finska, 2020-11-18
76
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Gloria Palmu leskeytyy toistamiseen elämässään. Hän jää viiden lapsen yksinhuoltajaksi laitakaupungissa. Hän kuitenkin löytää voiman itsestään pysyä omana itsenään, sydämellisenä ja iloisena rouvana, joka ilahduttaa työläiskorttelia olemassaolollaan. Lapsilla on hyvä äiti.

Hänellä on myös unelma: oma pieni salvatehdas. Tarinan monenlaiset sivuhenkilöt värittävät Glorian elämää samalla kun hän uurastaa saavuttaakseen unelmansa.

Kirja kertoo tarinan hyväsydämisestä kunnianhimosta ja yrittäjä-äiteydestä vaikeina aikoina.

Topiaksen ja Teuvo Kaupon nimillä kirjoittanut Toivo Kauppinen (1907-1987) kirjoitti romaaneja, näytelmiä ja käsikirjoituksia. Hän oli yksi Edvin Laineen niin kutsutuista hovikäsikirjoittajista ja suurin osa hänen töistään ovatkin elokuvakäsikirjoituksia.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av , Topias

  • Niinisalon motissa

    , Topias

    Eletään vuotta 1940. Sotaa on käyty jo toista kuukautta. Kersantti Aimo Lammella ja hänen miehillään on ollut erikoistehtävä, jossa he onnistuivat paremmin kuin he odottivatkaan. He ovat hyviä sotamiehiä, joita vastapuoli suorastaan pelkää. Sitten...

  • Nostomiehen lotta

    , Topias

    On kevät 1940. Lotat Karuliina ja Ilona työskentelevät kasarmilla. Sotilaiden pilailun ja karun huumorin keskellä he yrittävät tehdä töitä parhaansa mukaan. Töiden lomaan luikertelee myös ihastumisia. Näkeväthän he päivittäin nuoria ja karskeita s...