Benrangelskuggan (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Figge
Utgivningsdatum
2020-12-09
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726633047
Benrangelskuggan (e-bok)

Benrangelskuggan E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2020-12-09

Styckköp

97

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Figge har en avlägsen släkting som heter B. Lodman. Han är ganska grinig, sådär som bara gamla gubbar kan vara, och så är han antikhandlare. När Lodman köper ett skrin från Inka-tiden råkar han sätta sig själv ordentligt i klistret. Det finns nämligen massor av samlare som vill lägga vantarna på skrinet - kosta vad det kosta vill. Och det dröjer inte länge innan både Lodman och antikviteten har försvunnit spårlöst. Nu måste Figge lista ut var släktingen har tagit vägen - och det illa kvickt!

Lena Arro, född 1956, är en svensk författare och utbildad biolog från Uppsala. Hon skriver böcker för barn och ungdomar och gav ut sin första bok år 1991.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Benrangelskuggan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. När antikviteter döljer hemligheter
    eftermiddagste.se, 16 mars 2021

    Benrangelskuggan av Lena Arro handlar om Figge som träffar på en avlägsen släkting i form av den grinige gubben B. Lodman. Lodman äger en loppis eller en antikvitetshandle som han själv vill kalla den för. En dag köper han ett mystiskt skrin från Inkatiden och mystiska saker börjar hända. Ja till att börja med är Lodman själv helt borta. Figge börjar med sin nya vän Zorro försöka hitta Lodman och det snabbt.

    Detta är en spännande på som både tar upp jobbiga klasskompisar såväl som vä... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lena Arro