Från djupet av mitt hjärta (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (360.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Ann Katrin Andreasson
Utgivningsdatum
2020-11-04
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726633115
Från djupet av mitt hjärta (ljudbok)

Från djupet av mitt hjärta Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2020-11-04

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
En dag vänds Sara Fjellgrens liv upp och ned fullständigt. På västra Hönö utanför Göteborgs skärgård lever hon ett annars stillsamt och lyckligt liv tillsammans med sin man Robert, men just den här dagen omkullkastas tillvaron helt. Polisen har hittat Roberts bil sönderbränd, och tom, i Askim. Saras liv kraschar. Robert anmäls försvunnen, en utredning med alldeles för få ledtrådar sätts igång och Sara tvingas fortsätta livet i frustrerande ovisshet kring vad som hänt hennes man. Men någon på ön vet bra mycket mer om Roberts försvinnande än både Sara och polisen, en person med koppling till sekten Shandin Hills Worship Center, i Kalifornien.

Plötsligt blottas såväl ledtrådar som hemligheter och det tycks finnas ett och annat samband mellan den amerikanska sekten och Hönös årliga kristna sommarkonferens. Sara dras in i en värld full av konspirationer och intriger och till slut vet hon inte vem hon kan anförtro sig till. Vad har egentligen hänt med Robert? Och om han fortfarande är vid liv, varför hör han i så fall inte av sig?

Henrick Rangsjö har varit verksam författare i omkring trettio år. Vid sidan av skrivandet är han utbildad pastor och har arbetat en hel del med social verksamhet. Hans bibliografi karaktäriseras av familjära spänningsromaner som gärna får innehålla konspirationer och annorlunda twister.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Henrick Rangsjö

  • Onda gärningar

    Henrick Rangsjö

    När Nicole rekryterades var polischefen noga med att slå in i skallen på honom att ingen polis på stationen var någon djävla Hamilton, James Bond eller Gunvald Larsson. Men sedan dess har samhällsklimatet och arbetsvillkoren hårdnat avsevärt. Den ...