Dansfeber smittar (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (69.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Dansfeber (del 2)
Läsålder
9-12 år
Inläsare
Ida Olsson
Utgivningsdatum
2020-09-22
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726633146
Dansfeber smittar (ljudbok)

Dansfeber smittar Ljudbok

Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-09-22

Styckköp

97

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Äntligen är sommarlovet slut, tänker Maja. Det är inte skolan hon längtat tillbaka till, utan danslektionerna förstås. Sommaren har känts långsam och tråkig, hon har saknat dansen och dessutom knappt sett röken av vare sig sina kompisar eller sin pojkvän Jesper. Men när skolan börjar och danslektionerna drar igång igen, blir allt inte riktigt som vanligt ändå.

Vännerna Lina och Martina har plötsligt bestämt sig för att dans är töntigt och ska börja rida istället. Maja fattar ingenting. Vadå töntigt? De har ju dansat ihop i flera år! Hon försöker komma på en plan för att få dem att ändra sig och tänker att om Jesper och hans fotbollskompisar börjar dansa, kanske Lina och Martina vill komma tillbaka. De verkar ju nästan bara bry sig om killar. Plötsligt kläcker Maja den briljanta idén att göra en egen musikal. En idé som tycks vända upp och ned på lite allt möjligt ...

Anna Hansson arbetade tidigare som lärare, men är numera författare på heltid. Hon debuterade 2012 med Dansfeber och har sedan dess skrivit ett trettiotal barn- och ungdomsböcker, såväl fiktion som fakta, men även vuxenlitteratur. Hon har tilldelats flertalet stipendier och nominerades till Norrlands litteraturpris för bästa barn- och ungdomsbok 2014.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anna Hansson