När ingen vet (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (102.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Kommissarie Göte Granlund (del 2)
Inläsare
Dan Bratt
Utgivningsdatum
2020-08-06
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726633603
När ingen vet (ljudbok)

När ingen vet Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-08-06

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
När israeliska myndigheter stoppar ett mystiskt fartyg som fraktar svenska vapen dras en topphemlig utredning igång. Försvarsdepartementet och SÄPO skickar representanter till Linköping, där kommissarie Göte Granlund och specialåklagare Vanja Hoffsten tar sig an uppdraget att undersöka de kopplingar som finns till stadens industrier.

Knappt har utredningen dragit igång förrän Göte får överraskande nyheter. I förtroende berättar Vanja att hon ligger i skilsmässa. Dessutom har hennes otrogne make Mats en inflytelserik roll på Saab, som är ett av de företag man tittar närmare på i vapenhärvan. Kan det rentav vara så att han personligen är inblandad? Och varför dyker Vanja plötsligt inte upp på jobbet efter sin bekännelse?

Jan-Åke Sallermo är en svensk författare av kriminal- och spänningsromaner. Hans debutroman 'Misstankar ombord S/Y Vinjett' utkom år 2013.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jan-Åke Sallermo

  • Hämnden tar aldrig slut

    Jan-Åke Sallermo

    Göta Hovrätt dömer Inga-Lill till två års fängelse, som följd av hennes inblandning i en smugglarliga. Ett misstag som ledde till hennes förlamning när ligan försökte ta livet av henne med hjälp av saringift. Hon hade tur, men hennes pojkvän klara...

  • Harmynten

    Jan-Åke Sallermo

    En spännande roman där många samhällsproblem kommer till tals Mobbing, hat, främlingsfientlighet, rädsla, och naturligtvis kärlek. Flera mord till synes i vansinnighet, hopar sig. Göte Granberg börjar nysta i morden och snart nog anas en huvudlinj...