Det stora tältäventyret (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (34.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Äventyrliga klubben (del 2)
Läsålder
6-9 år
Inläsare
Amanda Krüger
Utgivningsdatum
2020-09-04
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726641387
Det stora tältäventyret (ljudbok)

Det stora tältäventyret Ljudbok

Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-09-04

Styckköp

41

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
En helt vanlig tisdag landar ett skogsgrönt mystiskt kuvert på hallmattan hemma hos Vidar. Det visar sig vara från äventyraren My Modig, hans stora idol! Äntligen ska Vidar få ge sig ut och tälta för första gången, på en ö i havet, tillsammans med My som han ser upp så mycket till. Men ön som de åker till är hotad och plötsligt är det upp till Vidar och My att rädda dess vackra natur. Det visar sig bli ett tufft men magiskt tältäventyr där de båda kämpar för att rädda miljön på ön, samtidigt som något kusligt smyger omkring utanför deras tält om nätterna. Kan det vara så att den gamla legenden om ö-spöket faktiskt är på riktigt? Och kommer Vidar tillsammans med My Modig lyckas rädda den fina naturen på ön?

Det stora tältäventyret är en magiskt sprakande berättelse om vår vackra natur och en mystisk spökgrotta, blandat med pedagogisk fakta om naturen ur ett miljökritiskt perspektiv.

Emma V Larsson är författaren bakom barnboksserien Äventyrliga klubben. Hon skriver spännande böcker om friluftsliv, näräventyr, miljö och natur. Förutom att skriva barnböcker arbetar hon till vardags som frilansjournalist och skriver mycket om friluftsliv, resor och äventyr för såväl dagspress som magasin.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Emma V Larsson