Neljä leikkii parhaiten - eroottinen novelli (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Serie
LUST
Antal sidor
12
Utgivningsdatum
2021-12-29
Förlag
LUST
Översättare
Paula Telaranta-Kokko
ISBN
9788726643589
Neljä leikkii parhaiten - eroottinen novelli (e-bok)

Neljä leikkii parhaiten - eroottinen novelli E-bok

E-bok (EPUB), Finska, 2021-12-29

Styckköp

65

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"Nice, kaksi kundia; me voimme leikkiä kaikki neljä", Maja sanoo ja katsoo kysyvästi Liviaa, kun tämä nostaa päänsä hänen rinnaltaan.
On viimeinen kesäloma, ennen kuin aikuisuus ottaa vallan, ja tähän asti se on ollut intensiivistä lomailua reunustettuna myöhäisillä, kosteilla öillä. Emil katsoo peiliin ja tuntee olevansa huipulla; tunnit punttisalilla ovat todellakin tuottaneet tulosta. Hän on saanut uutta itsevarmuutta, ja se aiemmin ujo, epävarma kaveri on kuin poispyyhkäisty. Hänen edessään on vielä yksi kesäyö, jonka aikana voi tapahtua mitä vain.

Kun Emil saapuu juhliin, musiikki on kovalla, äänet ovat innostuneita ja tanssilattia on täynnä. Mutta juuri tämän illan hän tulee viettämään hieman sivussa juhlallisuuksista - yhdessä Majan, Livian ja Hugon kanssa.

Snezana Lindskog hakee usein inspiraatiota henkilökohtaisista muistoistaan - kohtaamisistaan ja kokemuksistaan elämänsä aikana. Hän pyrkii saavuttamaan kertomuksissaan monimuotoisuutta ja vaihtelua kohtauksissa, kohtaamisissa ja paikoissa. Hän kirjoittaa mielellään eroottisia novelleja LGBT-teemalla.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Snezana Lindskog