Berg av ljus (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (418.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Anna Godenius
Utgivningsdatum
2020-11-05
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726690118

Berg av ljus Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2020-11-05

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
'Ring inte polisen, snälla!'

Majken vet inte vad hon ska ta sig till med den bedjande kvinna som befinner sig framför henne i jordkällaren. Att hon och boxern Kompis tagit rundan ut mot Djursholms slott var en ren slump - och hade Majken vetat varför hunden drog så förbaskat mot buskaget hade hon nog gått åt andra hållet. Motvilligt går hon till slut med på att gömma den illa tilltygade kvinnan i sitt hem. Några dagar senare har hon försvunnit spårlöst.

Ett år efter den mystiska händelsen dyker ett kvinnolik upp på Djursholm. Kroppen har utsatts för brutalt våld och den nyfikne Majken ser genast att vissa av skadorna är identiska med de som fanns på kvinnan hon tidigare hjälpt. Borde hon avslöja vad hon vet för polisen? Kanske är det bäst att hon håller det för sig själv ett tag till ...

Linda Tregaard, född 1975, är en svensk modedesigner, författare och föredragshållare från Stockholm. Hon bokdebuterade år 2014 med självbiografin 'Jaga storken: En reumatikers kamp för att bli mamma genom IVF, surrogatmödraskap och adoption'. Den inbundna utgåvan av boken är utgiven av förlaget Ekström & Garay.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Linda Tregaard