Ett annat liv (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (271.4 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Benjamin Hagberg
Utgivningsdatum
2020-10-16
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726690156

Ett annat liv Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok,  Svenska, 2020-10-16

Styckköp

129
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Bröderna Hans och Kent lever i konstant rädsla för sin far. Deras mor är också livrädd, och löser situationen genom att knapra diverse piller för att hålla sig totalt frånkopplad från verkligheten. Fysiskt närvarande, mentalt frånvarande. För att fly det mörker som ligger likt ett tungt aggressivt täcke över deras hem, brukar bröderna ge sig ut i naturen för att fiska tillsammans. Vid vattnet är de fria och kan glömma den ondska som råder inom hemmets stängda dörrar. Men de kan inte hålla sig helt borta från hemmet, de är ju trots allt bara barn, och när aggressiviteten och vansinnet hos fadern eskalerar bryter helvetet ut.

Ett annat liv är en fasansfull historia om två små pojkarna kamp mot övergrepp och missbruk. Vi får följa Hans och Kent på deras väg mot avgrunden i ett samhälle som redan på förhand dömt ut dem.

Författaren Micael Lindberg (1962-) är uppvuxen i Sveg, men idag bosatt i Sundsbruk utanför Sundsvall. Han har ett starkt förakt mot mänskliga orättvisor, vilket blir tydligt i val av tematik i hans böcker. Förutom Ett annat liv (2019) har han även skrivit bland annat Tina - pappas lärling (2018) och Jasna (2016).
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Micael Lindberg