Stjärnklara nätter, salta vindar, salsa och en smula yoga (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
En smula yoga
Utgivningsdatum
2020-10-14
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726690675

Stjärnklara nätter, salta vindar, salsa och en smula yoga E-bok

E-bok,  Svenska, 2020-10-14

Styckköp

120
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
När Linnea ser sin make tätt omslingrad en annan kvinna på en nattklubb vet hon först inte vad hon ska ta sig till. Deras liv är näst intill perfekt och de har det ju bra tillsammans. Eller? Linnea kan inte sluta tänka på det hon sett och samtidigt som hon kämpar med sitt dilemma börjar en okänd man höra av sig. Han vill träffas och Linnea lockas av tanken men fruktar vad det skulle kunna leda till. Hennes enda andrum blir yogan, det är bara då hon kan lägga alla tankar åt sidan och leva i nuet. Sakta men säkert inser hon att hon måste återta kontrollen över sitt eget liv och när hon får chansen att åka till Miami med sina vänner tar hon den och resan markerar starten på hennes nya liv.

"Stjärnklara nätter, salta vindar, salsa och en smula yoga" är den fristående uppföljaren till "Systrar, sol, stränder och en smula yoga".

Johanna Klawitter Beusch (1972- ) är en svensk gymnasie- och universitetslärare, egenföretagare och författare från Göteborg. Johanna har rest mycket och bott utomlands i USA, Schweiz och Australien men nu är hon tillbaka i Sverige och varvar sitt skrivande med att driva en egen yogastudio.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Johanna Klawitter Beusch

  • Systrar, sol, stränder och en smula yoga

    Johanna Klawitter Beusch

    Vad gör man när man känner sig besviken på livet och inte kommer vidare? Svaret för de tre systrarna Eleonora, Fredrika och Victoria är att åka på ett retreat i Kalifornien med sol, stränder och en smula yoga. Det här är en bok om livet. Om kompli...