Linda (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Vänskapsband (del 2)
Utgivningsdatum
2020-11-19
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726695892
Linda (e-bok)

Linda E-bok

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2020-11-19
85
Ladda ned och läs i en e-boksläsare. Tips på appar
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Det har gått en månad sedan Lindas syster Cora begravde sin man. Nu är hon som en helt annan person. Plötsligt vågar hon be sina vänner om hjälp - och Linda hjälper mer än gärna till. Men hon känner också en viss oro. Solsemestern med Hugo och barnen närmar sig med stormsteg - hur blir det med Cora då? Kanske borde hon stanna hemma och vara tillgänglig. Man vet ju ändå inte vad som händer med det där nya viruset som upptäckts i Asien.

Samtidigt som tankarna kring systern surrar i bakhuvudet har Linda en miljon andra saker att oroa sig för. Hur är det egentligen med barnen? Borde hon lägga sitt smyckesskapande åt sidan tills de blivit lite äldre? Att Hugo dessutom är lättretlig och frånvarande hjälper inte saken alls. Och när de äntligen kommer iväg på sin resa till Dubai visar det sig snart bli en allt annat än avslappnande vecka...

Caroline Twamley är en svensk författare från Falkenberg. År 2019 gjorde hon, tillsammans med systern Josefine Jansson, sin författardebut med boken 'Vilse på Nya Zeeland'.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Caroline Twamley