Brottsplatsundersökaren (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (173.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Dan Kandell
Utgivningsdatum
2020-12-10
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726701500
Brottsplatsundersökaren (ljudbok)

Brottsplatsundersökaren Ljudbok

Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-12-10

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Vad är det egentligen som sker under en brottsplatsundersökning? Vad tittar undersökaren särskilt efter? Vilka spår kan fälla och vilka misstag kan begås?
Det finns mängder av böcker i ämnet kriminalhistoria, men desto färre om hur själva polisarbetet går till. I Brottsplatsundersökaren presenteras ett urval svenska brott från olika årtionden, och fokus är just på själva polisarbetet i relation till brottsplatsen. De brott som skildras spänner över ett brett spektrum och avhandlar allt från terrorbrott och brutala mord till narkotikasmuggling och icke-brott.

Urvalet har författaren Petter Inedahl gjort tillsammans med den pensionerade kriminalkommissarien Jan Olsson, en man som sett det mesta under sitt yrkesverksamma liv som polis och som varit delaktig i samtliga berörda utredningar. Vissa av fallen har kommit att bli legendariska inom svensk kriminalhistoria, medan vissa är helt okända.

Petter Inedahl är författare bakom flera uppmärksammade böcker om bl.a. spökhistorier och kriminalhistoria. Han är tidigare känd för Hemsökt Spökerier i Stockholms län (2015), Glömda mord och andra försvunna brott (2016) och Spöklikt (2018).
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Petter Inedahl