Katt och människa emellan (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (106.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Agnes Persson
Utgivningsdatum
2020-11-17
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726707243
Katt och människa emellan (ljudbok)

Katt och människa emellan Ljudbok

(2 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-11-17

Styckköp

92

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Katt och människa emellan är en charmig guide i kattens egenskaper och beteenden, skriven på ett vetenskapligt men högt personligt sätt. Antrozoologen Therese Lilliesköld är själv ägare till katten Pocahontas och tillsammans har de upplevt saker som alla kattägare kan relatera till, lära sig och överväldigas av. I boken ryms observationer, råd och tankar om katter och människor i allmänhet, men också personliga erfarenheter av författaren själv.

Förutom det bjuds också på lärorika avsnitt om kattens plats i människans historia, spinnande historia och svar på filosofiska frågor kring djurets psykologi. Även myter och roliga anekdoter ryms i denna bildrika pärla. Helt enkelt en komplett kattbok för alla kattälskare!

There Lilliesköld är föreläsare och antrozoolog, specialiserad på beteenden hos framför allt katt och hund. Utöver lång praktisk erfarenhet av att jobba med djur på djurparker, omplaceringsverksamheter, djurkollon och i det vilda, bedriver hon sedan 2009 konsultverksamhet med fokus på problemutredning av katt. Sedan 2014 har hon även som författare skrivit läromedel i antrozoologi.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Therese Lilliesköld