Blåbärsprinsessan (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Otto Wester
Utgivningsdatum
2020-10-28
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726711585
Blåbärsprinsessan (e-bok)

Blåbärsprinsessan E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2020-10-28
73
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
På en dansbana utanför Vidaholm står en ung Otto Wester och spanar in en vacker flicka som han inte vågar bjuda upp. Efter dansen får han för sig att fråga om hon vill ha skjuts hem. Men någon annan hinner före honom - någon i en rostig, grön SAAB. Nästa dag står polisen utanför Ottos dörr. Den vackra flickan har blivit mördad - och man tror att Otto är gärningsmannen.

Efter att helt oförtjänt ha blivit stämplad som sexmördare bestämmer sig Otto för att själv gå till botten med vad som hänt. Innan han vet ordet av börjar han få mystiska telefonsamtal och snart försvinner dessutom ännu en kvinna. Otto börjar misstänka att någon är ute efter att sätta dit honom - men vem? Och kommer han lyckas lösa fallen innan polisen syr in honom för all framtid?

'Blåbärsprinsessan' är historien om hur Otto Westers detektivkarriär fick sin början.

Åke Bjurhamn, född 1945, är en svensk konstnär, författare och jazzmusiker. Han är bosatt i Norrköping och skriver framför allt böcker om detektiven Otto Wester vid Vidaholmspolisen.

Den mat- och jazzintresserade detektiven Otto Wester har vigt sitt liv åt att utreda brott, vilket han gör både inom Vidaholmspolisen och privat. När han inte löser mordgåtor tar han gärna ett glas genever.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Åke Bjurhamn