Fulländad fasad: Värdelös och äcklig (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Fulländad fasad (del 2)
Utgivningsdatum
2020-12-10
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726741315

Fulländad fasad: Värdelös och äcklig E-bok

E-bok,  Svenska, 2020-12-10

Styckköp

127
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Cornelia, Zack och Wille bor kvar i den italienska småstaden Montara. På Willes jobb finns en konflikt som stressar honom, han vill helst att chefen Guido tar tag i den. Hans flickvän Rosa vill ta relationen till en ny nivå, men Wille känner sig osäker. Är hon verkligen den rätta? Lyssnar hon tillräckligt på hans behov?

Men plötsligt en dag förändras allt. Wille är ute och springer när han möter en ensam, skadad hund som med sina oskyldiga ögon verkar be om hjälp. Mötet med hunden visar sig leda till både det ena och det andra och plötsligt är Willes liv en explosion av känslor. Hans blonda, kontrollerade fasad börjar spricka i kanterna. Vad är det han döljer?

Detta är den andra delen i serien 'Fulländad fasad'.

Marie Hansson Mårtensson är i grunden hundpsykolog och har tidigare skrivit facklitterära böcker om hundar. För detta tilldelades hon ett stipendium från Författarförbundet. Hennes debutromaner är 'Fulländad fasad: Kärleksmentorn' och fortsättningen 'Fulländad fasad: Värdelös och äcklig'.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Marie Hansson Mårtensson

  • Fulländad fasad: Kärleksmentorn

    Marie Hansson Mårtensson

    En stark längtan att komma bort från vardagen och Sverige gör att 25-åriga Zack flyttar till Italien för att jobba med reklam. Där lever han ut sin dröm, driven i sitt jobb, flirtig och lättsinnig med damerna. Hans självförtroende är påtagligt och...