Gravliden 1 (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Gravliden (del 1)
Läsålder
12-15 år
Utgivningsdatum
2021-01-06
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726741469
Gravliden 1 (e-bok)

Gravliden 1 E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2021-01-06

Styckköp

41

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Linda bor i den lilla byn Granliden belägen i det norrländska inlandet. I Granliden är sensationerna få och dagarna sig lika. Där är så trist att lokalbefolkningen döpt om byn till Gravliden. Linda jobbar på ICA, hennes vänskapskrets är få till antalet och hennes pojkvän är en osäker typ som blir svartsjuk för minsta lilla. På årsdagen efter pappans bortgång går Linda upp på berget med översikt över byn, platsen där pappan dog, som en minnesceremoni. Hon försöker greppa vad som låg bakom pappans bortgång. Uppe på berget märker Linda av den ena saken underligare än den andra och, steg för steg, förstår hon att byns öde avgörs i kampen mellan okända och ogreppbara krafter ...

Gravliden är första delen i en fantasyroman uppdelad i fyra avsnitt.

KG Johansson är en prisbelönt svensk författare. Han är flerfaldig vinnare av Spektakulärt pris för årets bästa science fiction roman. Förutom att skriva för både ungdomar och vuxna har han varit Sveriges första professor i rockmusik.

Gravliden är en fantasyserie i fyra delar om de mörka krafter som gör upp om den lilla byn i norrländska inlandet, Granliden, där det är så tråkigt att byborna säger Gravliden.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Kg Johansson