En röd liten stuga (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-01-07
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726743395

En röd liten stuga E-bok

E-bok,  Svenska, 2022-01-07

Styckköp

119
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
I den lilla byn Hemlösa på sydöstra Öland sjuder missnöjet bland lokalbefolkningen. Ända sedan den så kallade Stockholmar'n smällde upp sin herrgård har grannsämjan slagit nya bottenrekord. Några tecken på bättring finns det inte - tvärtom. Marktvister och olagliga byggen till trots verkar myndigheterna som vanligt titta åt ett annat håll. Måste man ta saken i egna händer?

När poliserna Bosse och Pia skickas till Hemlösa vet de inte vad de ska tro. En död gnu har påträffats och det rapporteras om skottlossning mellan grannar. Ärendet avfärdas, men snart blir det uppenbart att byborna faktiskt har all anledning att oroa sig. I fallet med Stockholmar'n och hans planer går det nämligen inte att lita på varken kommunen eller länsstyrelsen. Allt som står i vägen tycks vara en röd liten stuga nere i hamnen - och hur var det nu med den där döda gnun?

Maths Nilsson, född 1970, är en svensk författare och kemist. Han är uppvuxen i öländska Färjestaden, men bor numera i Stockholm. Författardebuten kom år 2011 med romanen 'Själseld'.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Maths Nilsson