Svit 740¿ (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (214.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Burt Kobbat
Inläsare
Anders Mathlein
Utgivningsdatum
2020-12-04
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726754674
Svit 740¿ (ljudbok)

Svit 740¿ Ljudbok

Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-12-04

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Burt Kobbat får äntligen vila huvudet mot den efterlängtade huvudkudden. Sömnen välkomnar honom, men det tar inte många sekunder innan han rycks upp en högljudd telefonsignal. Det läcker på kärnkraftverket Lovisa och han är den enda på redaktionen med tillräckligt vass penna för att ta sig an uppdraget. Yrvaken, men som alltid redo för uppdrag.

Det läckande kärnkraftverket leder till än mer brännande nyheter att täcka. Samtidigt som Finland går mot presidentval. Burt Kobbat får skjuta på en god natts sömn på obestämd framtid.

Staffan Bruun, född 1955 i Helsingfors, är en finlandssvensk författare och journalist. Han har tidigare varit korrespondent för både Aftonbladet och Expressen och har mottagit Snöspaden och Topeliuspriset, båda för sitt journalistiska arbete. Som skönlitterär författare har han bland annat skrivit en rad populära deckarromaner om journalisten Burt Kobbat.

Serien om Burt Kobbat följer stjärnreportern och utspelar sig i framtiden. De är thrillers som går i satirens tecken och oftast handlar om ämnen tagna direkt från löpsedlarna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Staffan Bruun