Deadline (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (228.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
ABCD-serien (del 4)
Inläsare
Sara Chaanhing-Kennedy
Utgivningsdatum
2021-01-22
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726780505
Deadline (ljudbok)

Deadline (ljudbok)

(3 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-01-22

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Pensionen närmar sig med stormsteg för Annika Vestander, och trots påtryckningar från chefen tänker hon inte jobba en dag över tiden. Nej, den 2 februari 2018 blir hennes sista dag och det är inte förhandlingsbart. Mordet, som skett i polishuset, har förstås högsta prioritet även om det inte är hennes ärende. Annika blandar sig också i en annan händelse som skedde 50 år tillbaka i tiden. Kommer hon klara sin deadline?

'Deadline' är den fjärde och sista delen i serien om polisinspektör Annika Vestander. Parallellt med Annikas polisarbete får vi genom tidshopp även följa fallet som tar sin början år 1967 på stadens sjukhus.

Cherstin Juhlin föddes 1948 och är bosatt i Kristianstad, i Skåne. Hon har en 30 år lång erfarenhet som polis och brottsutredare, och är nu pensionär. Under 10 års tid har hon även varit kåsör i Kristianstadsbladet och gett ut 2 kåserisamlingar.

I Cherstin Juhlins ABCD-serie får vi följa Annika Vester i sin roll som polisinspektör. Utöver av att vara spännande kriminalromaner så tar böckerna upp realistiska arbetsförhållanden inom polisen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Cherstin Juhlin