Thor - Begynnelsen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (3.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Avengers
Inläsare
Benjamin Hagberg
Utgivningsdatum
2022-02-28
Förlag
SAGA Kids
Översättare
Cato Vandrare
ISBN
9788726788204
Thor - Begynnelsen (ljudbok)

Thor - Begynnelsen Ljudbok

av Marvel
Ljudbok (MP3), Svenska, 2022-02-28

Styckköp

25

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Thor är ämnad till att bli kung av Asgård, men har har fortfarande varit tvungen att bevisa att han förtjänar att bestiga tronen och leda sitt folk. Vägen dit har varit kantad av äventyr, farliga uppdrag och hemska vidunder. Följ Thor på hans resa och ta reda på hur han blev värdig att lyfta sin mäktiga hammare och använda den enorma kraft som följer med den!

© Disney/Marvel. All rights reserved.

Följ med till MARVELS fantastiska universum! Lyssna på häftiga berättelser med Avengers Iron Man, Spider-Man, Hulk, Captain America, Black Widow, Thor, Hawkeye, Doctor Strange, Captain Marvel, Black Panther, Falcon, Ms Marvel, Star-Lord, Deadpool och alla andra hjältar och skurkar från MARVELS otroliga skattkammare. Ta på dig din mantel och hitta din inre superhjälte - nu drar vi på fartfyllda äventyr!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Marvel

  • Spidey och hans fantastiska vänner - Jul med Spidey

    Marvel

    Vid stadens julgranständning kommer feststämningen av sig när Doc Ock och CAL börjar stjäla folks nyinköpta klappar. Men tack vare Spidey och hans gäng får Doc Ock lära sig att julen är en tid då man ger - inte tar! Följ med till MARVELS fantastis...