Skambunden (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (127.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Ann Katrin Andreasson
Utgivningsdatum
2021-01-13
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726794748

Skambunden Ljudbok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2021-01-13

Styckköp

72

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Alla människor har, eller kommer någon gång, att drabbas av skam. Skam kan styra våra liv mycket mer än vad vi tror och den kan göra att vi hamnar i situationer som vi själva inte har valt. Den sortens destruktiva skam riskerar att stjäla vår vitalitet, glädje och kraft, och om vi inte hanterar den på rätt sätt kan den få oss att begränsa våra livsutrymmen. Men det finns hopp om läkning! Om skammen har flyttat in, kan den också flytta ut.

Samtalsterapeuten och föreläsaren Karin Wennerlöf Lilja skriver i den här boken om hur vi kan komma tillrätta med skammen. Utifrån känslor såsom prestationsångest, avundsjuka och depression, reflekterar hon kring skam och självmedvetenhet. Med den här boken vill hon visa vägen till ett ökat välmående och en bättre självkänsla, fri från skam!

Karin Wennerlöf Lilja är en svensk författare, föreläsare, socionom och samtalsterapeut. Som författare debuterade hon med boken När själen inte mår bra 2017.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Skambunden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Självklart
    Håkan Eger, 3 januari 2023

    Självklara saker som boken handlade om men som man behöver bli påmind om för att vakna. En bra bok med självklart innehåll.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Karin Wennerlöf Lilja