Brf Kramsnö (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (151.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Anna Godenius
Utgivningsdatum
2021-03-11
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726863857
Brf Kramsnö (ljudbok)

Brf Kramsnö Ljudbok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2021-03-11

Styckköp

127

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Bodil har bestämt sig för att vännen Ingela behöver en ny man. Och ingen är väl mer lämpad att hjälpa henne än Bodil själv? Sagt och gjort! Snart har Ingela inte bara en profil för nätdejting - hon har dessutom en personlig dejtingassistent i Bodil som sållar kandidater och står för chattandet. Själv behöver hon bara dyka upp, visa sig från sin bästa sida och hoppas på en fullträff. Vad kan egentligen gå fel?

Det visar sig snart att Bodils goda intentioner ska få oanade konsekvenser. Ingela råkar nämligen ut för en sol-och-vårare som lurar henne på både pengar och kärlek. Det blir upp till Bodil att försöka ställa saker och ting till rätta. Men kommer hon lyckas hitta den lömske bedragaren?

'Brf Kramsnö' är en härligt underhållande roman om kärlek, vänskap och saker som inte riktigt går som man tänkt sig.

Jens Hellström, född 1975, är en svensk författare och civilingenjör från Stockholm. Hans debutroman 'Brf Kramsnö' utkom år 2020. Den tryckta utgåvan av boken är utgiven på förlaget Ekström & Garay.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Brf Kramsnö. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Sådär
    -, 17 mars 2021

    Lite tunn. Historien hade kunnat fördjupats lite. Kanske lite fler konflikter och vändningar. Men lite smårolig och ett bra beskrivande text.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jens Hellström

  • Grannar och fiender

    Jens Hellström

    Ingela har inte gett upp nätdejtingen. Tvärtom - hon har utökat sökområdet. Nästa blinddejt blir med en man som är bosatt i Paris, och de ska träffas utanför självaste Notre-Dame. Det får bli en weekendresa till den franska huvudstaden. Bodil ska ...