Mindfucker (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (187.7 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Helena Lewin
Utgivningsdatum
2021-05-25
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726871463
Mindfucker (ljudbok)

Mindfucker (ljudbok)

(1 röst)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-05-25

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Den perfekta stormen är på väg. Neurokirurgen Jan-Olof har planerat allt in i minsta detalj. Ingenting får lämnas åt slumpen - hans kontrollbehov tillåter det inte. Han är en produkt av sitt förflutna. Resultatet av en uppväxt fylld av skamkänslor och mindervärdeskomplex. En psykiskt sjuk mamma formade hans kvinnoförakt - nu driver det honom mot det slutgiltiga målet: Ingreppet med stort I.

Helenas liv är på väg att helt gå upp i sömmarna. Det efterlängtade barnet blev slutet på hennes äktenskap. Nu plågas hon dessutom av en fruktansvärd, onaturlig huvudvärk som ingen tycks ta på allvar. Vad är det som händer? När orsaken till slut uppdagas orkar hon inte längre med verkligheten och flyr in i fantasin på en dejtingsajt under den falska identiteten Charlotte. När hon en dag kommer i kontakt med ledarskapskonsulten Hans får hon sig en ordentlig tankeställare. Borde hon tala om för honom vem hon egentligen är? Och är han verkligen den han utger sig för att vara?

Susanna Hjertonsson, född 1967, är en svensk kommunikationsrådgivare och författare från Blekinge. Hon bor numera i Stockholm och släppte debutromanen 'Mindfucker' år 2021. Mindfucker är en social thriller om några männsikor i vår samtid och om den desperation som kan födas ur utanförskap, ensamhet och känslan av att sakna värde. Idén till boken föddes när hon själv behandlades för en hjärntumör.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »