Blått blod, rött hjärta (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (260.0 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Katharina Cohen
Utgivningsdatum
2021-06-02
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726871487

Blått blod, rött hjärta Ljudbok

(5 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2021-06-02

Styckköp

127
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Sveriges kronprins, Henrik De la Gardie, är hårt hållen av både kronan och sin mor. Sett ur kungahusets ögon är han dessutom en riktig strulpelle. I ett försök att göra uppror har han valt ett liv fyllt av festligheter, sprit och kvinnor. Men hans vilda leverne når en brytpunkt när drottningen en gång för alla ställer ett ultimatum: gift dig inom ett år - eller abdikera.

Att stylisten Eva Blom skulle gå och förälska sig i en prins var inte direkt planerat. Hon är en fri själ som lever ett liv utan rötter - samtidigt som hon konstant är på flykt från ett mörkt förflutet. När hon en dag möter Henrik uppstår genast en attraktion som ingen av dem kan förneka. Ändå vet båda två att de är helt fel för varandra. Är Henrik beredd att ge upp sin titel för ett liv tillsammans med Eva? Och vem, eller vad, är det egentligen hon försöker fly undan?

Veronica Almer, född 1986, är en svensk författare från Skåne. Hon arbetade tidigare som skolkurator men bestämde sig år 2017 för att ge sig hän åt författardrömmen på heltid. Hon är nu en aktiv kreatör inom romance-genren och har som mål att sprida kärlek i hela Sverige.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Veronica Almer