Flaubert & Brooke (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-07-16
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726873832
Flaubert & Brooke (e-bok)

Flaubert & Brooke E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2021-07-16

Styckköp

122

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Sebastien Flaubert är en piprökande kommissarie som tillsammans med sin assistent Theodore Brooke löser vinrelaterade brott i Parisregionen. I tio noveller jagar de kriminella och stöter på diverse minst sagt udda karaktärer. I "Boulevard" har vinkonnässören Hubert Garnier fått för sig att lägenheten är en tickande bomb och gjort vinkällaren till sin permanenta bostad. I "De försvunna slotten" påstår Madame Ostranova att ett provensalskt slott, från en dag till en annan, bara gått upp i rök. Det låter helt otroligt, men slottet går helt enkelt inte att finna längre...

Bernt Danielsson är författare, konstnär och vinskribent. Han har skrivit ett tjugotal böcker, flera i gränslandet mellan ungdoms- och vuxenböcker, och översatts till ett flertal språk.

Lars Torstenson är sedan många år bosatt i Frankrike och en hyllad och prisbelönt vinmakare med världen som arbetsfält. Han har skrivit 15 böcker, både fakta om vin och romaner och novellsamlingar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Flaubert & Brooke. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Underhållande i nygammal stil
    FKB, 1 september 2021

    Underhållande i nygammal stil. Skönt med en "deckare" som avviker från normen. Tycker också om tilläggsrubriken "Tio kriminella noveller" och att här finns utrymme både för ett visst mått av humor och den klassiska deckarens alla ingredienser.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna