Du nalkas ljuva sommar (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Sardinön (del 3)
Utgivningsdatum
2021-07-07
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726890150
Du nalkas ljuva sommar (e-bok)

Du nalkas ljuva sommar E-bok

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2021-07-07

Styckköp

75

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Våren har äntligen kommit till Sardinön - men i år är det inte bara sprittande vårkänslor som årstiden för med sig. Som från ingenstans dyker Ousman upp och gör sig hemmastadd i den lilla idyllen. Han är trevlig och hjälpsam, men Emelie kan ändå inte hjälpa att hon blir störd av hans närvaro. Åt vilket håll hon än vrider huvudet verkar han vara där. Och varför har han plötsligt åsikter om Linns graviditet och hennes förhållande med Oskar? Men samtidigt måste livet gå vidare och Emelie väljer att försöka fokusera på att arrangera Sardinöns första konstutställning.

I takt med att sommaren närmar sig blir Ousman alltmer populär bland vänner och bekanta, samtidigt som spänningarna på ön stiger. Oskars farmor bestämmer sig för att svartmåla caféet, Sussis graviditet tar upp mer och mer fokus, och plötsligt stormar det rejält kring Emelie och Andreas. Kommer de lyckas lösa sina konflikter, trots allt som händer runtomkring?

'Du nalkas ljuva sommar' är tredje delen i den mysiga feelgood-serien om Emelie och de andra invånarna på Sardinön.

Annika och Jessika Devert är systrar och kommer ifrån Göteborg. Tillsammans har de skrivit flera barnböcker och vuxendebuterade år 2020 med feelgood-romanen 'Nu är det jul igen'.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna