Vårregn över Helsingborg (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (59.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Kärlekens årstider
Inläsare
Anna Thiam
Utgivningsdatum
2021-05-27
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726897494

Vårregn över Helsingborg Ljudbok

(3 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2021-05-27

Styckköp

53
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Nattskiftet är ett minne blott när Sandra för första gången ska ta morgonfärjan till jobbet. Och redan innan hon gått ombord fångar en man hennes uppmärksamhet. I utkanten av klungan med pendlare står han med näsan djupt begraven i en bok. Vad läser han som är så intressant? Av någon anledning kan hon inte ta ögonen ifrån honom - eller hindra sig själv från att fantisera. Men hon får inte ta det längre än så. Då vet hon ju vad som kan hända.

Just den här morgonen visar sig Zacharias dagliga färd till Helsingör bli något utöver det vanliga. Plötsligt märker han att en vacker kvinna sitter och tittar på honom. Men när han försöker hälsa försvinner hon snabbt iväg. Vem är hon egentligen? Och kommer han någonsin få se henne igen?

Gabriella Kjeilen är en svensk förläggare, kommunikatör och författare. Hon har flera ansvarsområden hos Seraf Förlag och är dessutom både lärare och redaktör på Moderskeppet. Vid sidan av detta driver hon podcasten 'Livet som författare' tillsammans med Caroline Hurtig.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Gabriella P Kjeilen