Riista (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (478.6 MB)
Språk
Finska
Serie
Michael Sander & Lene Jensen
Inläsare
Markus Niemi
Utgivningsdatum
2023-01-04
Förlag
Saga Egmont
Översättare
Sirpa Alkunen
ISBN
9788726917154

Riista Ljudbok

Ljudbok,  Finska, 2023-01-04

Styckköp

121
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Arktinen ihmisjahti alkakoon.

Kun Elizabeth Caspersen löytää järkyttävän videotallenteen edesmenneen isänsä kassakaapista, hän päättää palkata yksityisetsivä Michael Sanderin. Videolla näkyy raaka ja organisoitu ihmismetsästys arktisessa maastossa, ja Elizabethin isä on mukana jahdissa, joka päättyy nuoren miehen kuolemaan. Elizabeth pelkää videon tuhoavan hänen isänsä kansainvälisen yrityksen.

Michael Sander, entinen poliisi ja sotilas aloittaa tutkimukset ja päätyy monin tavoin ongelmalliseen yhteistyöhön rikoskomisario Lene Jensenin kanssa. Kaksikko löytää itsensä mielipuolisesta rikollisuuden maailmasta. He joutuvat käyttämään kaiken kokemuksensa paljastaakseen totuuden salaisesta ihmisjahteja järjestävästä organisaatiosta. Pian he kamppailevat myös omasta hengestään - Sander ja Jensen huomaavat olevansa seuraavan metsästyskierroksen riistaa...

Riista aloittaa Steffen Jacobsenin huippusuositun trillerisarjan yksityisetsivä Michael Sanderista ja rikoskomisario Lene Jensenistä.

Steffen Jacobsen on tanskalainen kirurgi ja menestyskirjailija, joka on työskennellyt suuren osan elämästään Grönlannissa ja Pohjois-Norjassa. Hän teki suuren läpimurtonsa romaanillaan Riista, joka aloittaa huippusuositun rikossarjan Michael Sanderista ja Lene Jensenistä. Steffen Jacobsenin teokset ovat keränneet vankan lukijakunnan Euroopassa, Yhdysvalloissa, Japanissa, Kiinassa ja Taiwanissa, ja niistä on myyty elokuvaoikeudet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Steffen Jacobsen