Joulu joka päivä (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (228.5 MB)
Språk
Finska
Inläsare
Henna Mäki-Filppula
Utgivningsdatum
2021-11-16
Förlag
Saga Egmont
Översättare
Jaana Palanterä
ISBN
9788726922677
Joulu joka päivä (ljudbok)

Joulu joka päivä Ljudbok

Ljudbok (MP3), Finska, 2021-11-16

Styckköp

101

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Kolmen lapsen äiti Emelie on kyllästynyt elämäänsä. Lasten isä on palannut kotiinsa Gambiaan, ja Emelie on uurastanut saadakseen arjen toimimaan. Budjetti on tiukka, työ on tylsää, ja painostuksesta huolimatta Emelie ei uskalla mennä Tinderiin. Hän ei yksinkertaisesti ole valmis. Elämä tuntuu polkevan paikallaan, kunnes Emelie saa yllättävän kirjeen - kirjeen, jonka sisältö muuttaa hänen elämänsä ikuisesti.

Käy ilmi, että Emelie on perinyt talon Sardiinisaarelta. Emelie matkustaa saarelle ja kokee perille päästyään elämänsä järkytyksen. Talo on ääriään myöten täynnä joulukoristeita! Emelie epäröi, mutta lapset haluavat jäädä saarelle, eikä kestä kauaakaan ennen kuin perhe on muuttanut saarelle pysyvästi. Nyt on enää löydettävä vastaukset kahteen tärkeään kysymykseen: millainen mies on komea Andreas, joka peri vierasmajan hänen tontiltaan - ja mitä ihmettä Emelie tekee kaikille joulukoristeille?

Annika ja Jessika Devert ovat sisarukset Göteborgista. He ovat kirjoittaneet yhdessä useita lastenkirjoja ja debytoivat aikuisten kirjallisuuden parissa vuonna 2020 feel good -romaanilla "Joulu joka päivä".
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna