Det är fint att vara tankspridd (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (85.7 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Johan Rapp
Utgivningsdatum
2021-10-18
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726940299
Det är fint att vara tankspridd (ljudbok)

Det är fint att vara tankspridd Ljudbok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-10-18

Styckköp

73

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
JOHAN RAPP FÖDDES i en familj med borgerlig etikett och höga militärer (hans farbror var ÖB). Ordning var högsta prioritet. Kruxet var att Johan ofta glömde saker och hamnade i de mest knepiga situationer. Han var född tankspridd. Detta är den sanna berättelsen om hur han kämpar för att öka toleransen för tankspriddhet och startar de Tankspriddas riksförbund, som blivit en stor framgång.

Boken innehåller mängder av komiska anekdoter, tips som skickats in av medlemmar och en hjärtevärmande berättelse om hur en väldigt tankspridd son och en mycket ordningsam far kan mötas och överkomma sina olikheter med hjälp av humor och kärlek.

Lyssnarrecensioner för DET ÄR FINT ATT VARA TANKSPRIDD:

***** Rolig och klok som en bok.

***** Med tankspriddhet som röd tråd väver Johan en rolig, intressant och lärorik berättelse om sig själv och sin familj. Allting kryddat med vetenskap och roliga anekdoter. Inläsningen är levande och med glimten i ögat. Jag sträcklyssnade på boken.

***** Riktigt rolig bok. Då man både känner igen sig och andra personer man känner. Intressant att känna till och tips på tillämpningar. Tack Johan för att du skrev denna bok.

***** Rekommenderas. Många roliga anekdoter.

JOHAN RAPP är journalist och författare som bland annat skrivit HANDBOK FÖR TANKSPRIDDA, BLI HJÄRNSMART med flera andra populärvetenskapliga böcker. Johan är också en populär föreläsare om tankspriddhet, när han kommer ihåg det.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Det är fint att vara tankspridd. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Så härlig lyssning
  -, 19 oktober 2021

  Det är ju härligt att vi är olika.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Johan Rapp

 • Hjärnsmartare : hjälp dina elever att lära sig snabbare och bättre

  Johan Rapp

  Lär dina elever plugga smartare och bättre genom att förstå hur hjärnan fungerar. Det har de användning för hela livet och i alla ämnen. Här har du roliga övningar, medryckande berättelser och spännande fakta som baseras på forskning och förklarar...

 • Bli hjärnsmart : plugga snabbare och bättre!

  Johan Rapp

  Samarbeta med din hjärna och ta kontroll över din inlärning! Det här är en bok för dig som pluggar och vill hitta en smart väg till kunskap. En praktisk verktygslåda att ha med sig hela livet. Under senare år har forskningen tagit stora kliv framå...