Allt att vinna (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (182.0 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Callin Öhrvall Delmar
Utgivningsdatum
2021-05-13
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726947885

Allt att vinna Ljudbok

(5 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2021-05-13

Styckköp

127
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Oliver Lundin bryr sig bara om två saker i livet. Den ena är hans pappas gamla Mustang - den andra är hans lillebror Isak. Det är för Isak han sliter i bilverkstaden, dag ut och dag in, i hopp om att brodern ska få ett bättre liv. Fram tills dess måste Olivers behov sättas åt sidan. Han har helt enkelt varken tid eller ork att fokusera på något annat.

Alicia Reyes har alltid levt ett privilegierat liv. I staden finns knappt en människa som inte känner till hennes förmögna familj och deras bilfirma. Kanske är det därför hon fastnat för det hisnande och förbjudna i streetracingen. När hon kör ett lopp finns det inget som kan stoppa henne - och inget går upp emot adrenalinkicken efteråt. Inget i hela världen.

Av en slump råkar Oliver och Alicia en kväll befinna sig på samma bar i den lilla staden. Det blir första gången deras vägar korsas - men långt ifrån den sista.

Sofia Fritzson, född 1984, är en svensk författare från Svenljunga. Hon är framförallt aktiv inom romance-genren och har en förkärlek för lyckliga slut.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sofia Fritzson