Tacos med extra twist - erotisk novell (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-08-21
Förlag
LUST
ISBN
9788726955750
Tacos med extra twist - erotisk novell (e-bok)

Tacos med extra twist - erotisk novell (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2021-08-21

Styckköp

19

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"Micke nickade jakande och tog en klunk vin. Sedan räckte han Ruslan en liten dosa. 'Jag tänkte att vi kunde ha lite kul. Hon vet att jag kan sätta igång den när som helst och är på helspänn. Men det vore roligare om det var du som fick leka lite med min fru.' Han skrockade nöjt för sig själv."

Michelle och Micke hade förberett både sig själva och sitt hem för kvällens middag: sexiga underkäder, en vibrator med fjärrkontroll och dukat bord. Ruslan och Natalia skulle komma över och de fyra skulle träffas för första gången. Om allting gick bra skulle de ha sex med varandra. Fulla av förväntan, nervositet och begär anlände de inbjudna gästerna och redan vid första blick ökade den erotiska stämningen mellan dem.

Alicia Heart är en pseudonym för en svensk erotikförfattare. I hennes noveller tangerar det starka kvinnor som tar för sig, ohämmat, och deras lust är fullkomligt obegränsad. Författaren skriver gärna om kvinnor med livserfarenhet, och som längtar efter ytterligare en dimension - utan några gränser eller hinder. Maria Aguero vill med sina noveller väcka liv i de erotiska fantasier och innersta hemligheter som döljer sig i varje läsares sinne. Ge dem lite extra krydda och en stunds verklighetsflykt i en grå vardag. Följ med på lustfyllda möten, mellan en eller flera partners, på en resa med ångande passion och där hemliga drömmar blir uppfyllda.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna