Röda siffror (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (345.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Dan Bratt
Utgivningsdatum
2021-09-16
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726965773
Röda siffror (ljudbok)

Röda siffror Ljudbok

(2 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-09-16

Styckköp

127

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Det är nu eller aldrig för Puddy. Kapitalet har sinat i stadig takt och nu måste han ta till alla medel för att rädda familjeföretaget. Det är där Leif Ström, alias Jack, kommer in i bilden. Hans exklusiva fond, Stream Capital Invest, är ett säkert kort. En framgångssaga. Får Puddy in foten där är framtiden säkrad, för både sig själv och för dottern Amanda.

Utåt sett har Leif och Inga-Lill Ström allt. Han är den framgångsrike affärsmannen och hon den perfekta hemmafrun. Det enda hotet mot deras fläckfria image är familjens svarta får. Eric är yngsta barnet och faderns stora besvikelse. Kommer han någonsin lyckas leva upp till sin strikta pappas höga förväntningar? Och är hans medkännande mamma verkligen lycklig i sitt ensidiga äktenskap?

När ett mord sker ställs de två familjernas rykte och deras eviga strävan efter ekonomisk framgång på spel. Men för att nå dit man vill är inga metoder tabu ...

David Armini, född 1973, är en svensk entreprenör, matematiker och författare från Gotland. Han har tidigare publicerat ett antal mattehäften under samlingsnamnet 'Enklare matematik'. Numera är David bosatt i Göteborg och debutromanen 'Röda siffror', som utspelar sig i en fiktiv version av Göteborgsområdet, utkom år 2021. Den tryckta utgåvan av boken är utgiven på förlaget Ekström & Garay.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av David Armini