Sandänglar (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (269.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Saltmålla
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2022-05-11
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726965834
Sandänglar (ljudbok)

Sandänglar Ljudbok

(5 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2022-05-11

Styckköp

119

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    65 119
  • Skickas inom 1-3 vardagar
    259
Visa alla 2 format & utgåvor
'Paulina var hennes öde. De var som två magneter som oundvikligen drogs mot varandra'

Författaren Paulina Pihl ser fram emot både skrivtid och lugn nära hav och natur på nyöppnade Saltmålla Resort. Den senaste tiden har varit stressig och förhållandet hon har med den temperamentsfulla och svartsjuka Milla tar allt mer energi.

Ingela Salo befinner sig också på hotellet. Hennes längtan efter gemenskap överskuggas av hennes förlamande rädsla för att inte passa in. När hon oväntat får uppleva hur det är att höra till, och sedan lika snabbt hamnar utanför igen, blir besvikelsen för stor att hantera. Hon finner sig beredd att göra vad som helst för att återigen få känna sig sedd. Samtidigt kan Ingela inte tolka de omvälvande känslor hon snabbt får för Paulina. Kan det vara äkta kärlek?

Paulina, som till en början roas av den udda kvinnan, drabbas snart av en stark känsla av obehag. Är Ingelas intresse verkligen sunt - eller är hon rent av besatt av henne?

'Sandänglar' är en mörk psykologisk spänningsroman. Det är en berättelse om att inte höra till och om en ensam kvinnas desperata längtan efter att bli omtyckt.

Sagt om Sandänglar:

"Gränsen mellan stark beundran och besatthet kan ibland vara hårfin och Susanne Schemper är skicklig på att skapa dessa små skiftningar, förskjutningar i det som sker. Knappt märkbara, och oskyldiga var för sig, men fogade samman visar de upp en helt annan bild. Hon är kort sagt en mästare på psykologisk spänning!" - Susanne Abel, Boksann

'Sandänglar' är Susannes Schempers femte spänningsroman sedan romandebuten 2018, och är den första boken i en ny serie. Sandänglar utspelar sig i Halmstad där Susanne är född och uppvuxen. Hon bor numera i Lerum.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Susanne Schemper