Den skönaste gåvan (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-11-03
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726967135
Den skönaste gåvan (e-bok)

Den skönaste gåvan E-bok

E-bok,  Svenska, 2021-11-03

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Klarissa älskar sin mor högre än något annat. Det var ju hon som räddade Klarissa från tillvaron på landet, där hon fick alla sina ärr och blåmärken. Som femåring inser hon inte hur ansträngd deras relation egentligen är; att det inte är normalt för en mor att lämna sitt barn ensam hemma hela dagarna. Hon längtar efter en förälders kärlek, men får den aldrig. Det blir i stället i pianospelet som Klarissa finner tröst och närhet, och när sjuttonårige Philip blir hennes pianolärare tar hennes liv en helt ny vändning. Hon visar sig nämligen vara en naturbegåvning.

Den skönaste gåvan är en hjärtknipande berättelse om en ung flickas sökande efter kärlek och uppskattning. Hennes passion för musiken blir en livlina i en isolerad tillvaro. En ständig följeslagare som ska följa henne långt upp i vuxen ålder.

Jascha Golowanjuk (1905-1974) var en svensk författare, musiker och skådespelare. Han föddes i rysk-uzbekiska Samarkand men kom till Danmark som 14-åring och studerade där vid Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Som dansk medborgare flyttade han sedan till Sverige år 1929 och fick sedermera även svenskt medborgarskap. Han medverkade i flera av Kar de Mummas revyer och blev så småningom en av de svenska bibliotekens mest utlånade författare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jascha Golowanjuk