Lilla grand hotell (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-11-23
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726967265
Lilla grand hotell (e-bok)

Lilla grand hotell E-bok

E-bok,  Svenska, 2021-11-23

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Hela Fredriksminde verkar befinna sig på tågstationen. Snälltåget kommer när som helst och på det sitter stadens stora snackis. Familjen Bangs lilla fosterbarn Lotte. Hon är tre år gammal och lyckligt ovetandes om den hårt hållna tillvaro som väntar henne. Den kristna församlingen, läsarna, hittar nämligen synder i det mesta. Och Lotte ska komma att skämma ut sin familj redan första dagen.

Innan hon ens nått skolåldern inser Lotte det stora värdet i pengar. Ju äldre hon blir, desto sparsammare och mer vinstdriven blir hon. Allt sker förstås i största hemlighet. Sparkapitalet är hennes nyckel till frihet. Det som ska hjälpa henne börja om på nytt när hon är redo att fly barndomshemmet. Hennes jämnåriga tycks vara ute och roa sig dag ut och dag in. När ska hon få göra detsamma? Kommer hon någonsin få känna på hur det är att verkligen leva?

Jascha Golowanjuk (1905-1974) var en svensk författare, musiker och skådespelare. Han föddes i rysk-uzbekiska Samarkand men kom till Danmark som 14-åring och studerade där vid Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Som dansk medborgare flyttade han sedan till Sverige år 1929 och fick sedermera även svenskt medborgarskap. Han medverkade i flera av Kar de Mummas revyer och blev så småningom en av de svenska bibliotekens mest utlånade författare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jascha Golowanjuk