Dödens väntrum (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
John Carlsson (del 3)
Utgivningsdatum
2021-10-05
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726972504
Dödens väntrum (e-bok)

Dödens väntrum E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2021-10-05

Styckköp

127

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
När den tidigare TV-reportern John Carlsson arbetar på ett HVB-hem för ensamkommande några år efter den stora flyktingvågen 2015, börjar det spridas rykten om att det kan finnas sovande självmordsbombare bland flyktingbarnen. John tror inte på det, men tvingas omvärdera när det visar sig att förövaren i ett bombdåd i München är en pojke från Syrien. En jakt på eventuella självmordsbombare börjar, och John dras motvilligt in i försöken att kartlägga de ensamkommande flyktingbarnen. Men finns det ens självmordsbombare bland dem?
tSamtidigt drabbas hans mamma av en svår sjukdom som kommer att ta hennes liv, något John inte kan acceptera. Hur ska han orka hitta sanningen i en tid där alla tycks ha sin egen, och i ett samhälle fullt av falska nyheter?

Daniel Söderqvist (1966-) är journalist och deckarförfattare. Han har en bakgrund med bland annat tjänstgöring på det svenska fältsjukhuset i Saudiarabien under första Gulfkriget och i Somalia under Operation Restore Hope. Han har arbetat i Latinamerika som biståndsarbetare och korrespondent. För närvarande arbetar Daniel Söderqvist som chefredaktör på Vimmerby Tidning.

Den spännande serien om TV-reportern John Carlsson och hans undersökningar och äventyr.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Daniel Söderqvist