Skära, skära havre (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (230.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Sardinön
Inläsare
Katharina Cohen
Utgivningsdatum
2021-10-08
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726972825
Skära, skära havre (ljudbok)

Skära, skära havre Ljudbok

(11 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-10-08

Styckköp

127

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Sommaren börjar nå sitt slut på Sardinön och det har gått en vecka sedan Andreas gick ner på knä och friade till Emelie. Men trots den spirande kärleken mellan de två, tycks det knappt finnas någon tid för vare sig deras relation eller för bröllopsplanering. Emelies ex Ousman är fortfarande kvar på ön och skapar dramatik, dottern Linn närmar sig förlossningsdatum och dessutom dröjer det inte länge innan Andreas ska bli pappa. Som vanligt är det mycket som händer omkring Emelie och ännu stormigare blir det när hon återvänder till arbetet på Hembygdsgården och bestämmer sig för att planera både en kräftskiva och en skördefest. Hur ska det egentligen gå med bröllopsplaneringen? Två bebisar? Ousman som lägger sig i allting? Och vem är den nya charmiga kvinnan som plötsligt dyker upp på Sardinön?

'Skära, skära havre' är den fjärde delen i Devert-systrarnas härliga feelgood-serie om Sardinön.

Annika och Jessika Devert är systrarna från Göteborg som författar tillsammans. De har skrivit flera barnböcker ihop och år 2020 debuterade de inom vuxenlitteraturen med feelgood-romanen Nu är det jul igen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Skära, skära havre. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Trevlig och underhållande!
    - (Vendelsö), 8 mars 2023

    Det är så trevligt att följa Sardinöns invånare och de händelser som uppstår i deras vardag. Ser fram emot fortsatt (lyssning) läsning. Gillar uppläsaren jättemycket!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna