Oväntat besök och fullkomlig förvirring (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Kärlek i Vendel (del 2)
Utgivningsdatum
2021-08-26
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726987737
Oväntat besök och fullkomlig förvirring (e-bok)

Oväntat besök och fullkomlig förvirring E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2021-08-26

Styckköp

120

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
På hästgården i Vendel bor Anna med sina sex islandshästar. Att vara ensam med djuren har hon inget emot - tvärtom. Hon trivs alldeles utmärkt med sitt enkla leverne. Trots detta hänger ett stort orosmoln över henne. Något hon inte berättat för någon. Något hon inte kommer kunna lösa själv.

En dag dyker grannen Folke oväntat upp hos Anna. Hans son Philip har bestämt sig för att lämna Stockholm och köpa en gård i Vendel. Utan att riktigt förstå hur det gick till har Anna plötsligt gått med på att ha Philip som inneboende, för att lära honom om livet på en gård. Hon som egentligen bara vill vara själv! Samtidigt som Anna försöker anpassa sig till sin nya situation dyker flera ovälkomna överraskningar upp. Ett hjärtslitande förflutet, som format hela hennes tillvaro, tvingar henne att ta itu med känslor hon helst velat glömma. Och som om det inte vore nog, visar sig Philip snart vara en ren katastrof som gårdshjälp. Ändå kan hon inte låta bli att tycka om honom - mer än hon egentligen borde. Hur ska hon lyckas ta sig ur det här?

'Oväntat besök och fullkomlig förvirring' är den andra delen i serien om invånarna i den uppländska byn Vendel. Det är en fristående uppföljare till boken 'Klimatsmart och fullkomligt förvirrad'.

Jennifer Berglund, född 1991, är en svensk författare från Uppsala. Hennes debutroman 'Klimatsmart och fullkomligt förvirrad' gavs ut 2021.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Oväntat besök och fullkomlig förvirring. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Charmig och lättsam feelgood i gårdsmiljö

    Oväntat besök och fullkomlig förvirring är en underhållande feelgood med många härliga scener och charmiga karaktärer. Jennifer Berglund skriver lättsamt och beskrivande, vilket skapar en följsam och snabbläst berättelse. Handlingen är dessutom charmig med den härliga gårdsmiljön och alla igenkännande scener fyllda av missförstånd och förvirring.

    Men precis som i den tidigare boken kändes Oväntat besök och fullkomlig förvirring något ytlig. Tempot är högt och jag saknar fördjupning i... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jennifer Berglund